måndag 27 september 2010

The future is now!

Vad vore en höst utan lite nyheter?

Här ser vi det nya betet som lämnat prototyp-stadiet. Denna modell kommer få namnet GY.tail. Detta då den är en hybrid mellan G.tail och Y.tail. Det bästa av två världar så att säga. Då båda dessa modeller har fångat bra med fisk så ville jag ta ut svängarna ytterligare. Detta bete svänger inte lika mycket som Y.tail men har lite mer rörelsemönster än G.tail. Tror att detta bete kommer fiska riktigt bra nu under hösten. Betet väger strax under 100 gram och mäter 15 cm utan tail. Detta bete kommer jag personligen ge mycket tid i höst, då jag tror detta kommer ge mig en gädda över tio kg innan 2011.

Sen kommer jag väcka liv i ett nygammalt projekt, detta i form av min tre-delade modell snaky fast med en tail. Det var de betet som frälste mitt fiske under lördagens tävling.

Sen om man ser lite längre in i framtiden. Så har jag stora planer som är nära att verkställas. I dagsläget har jag börjat begära in offerter på båt. Dels som familjebåt men givetvis mitt fiske. Jag satsar någonstans på en båt mellan 5.20 - 6 meter. Motor runt 100HK. Har hittat två alternativ som i dagsläget ligger både hjärta och plånbok nära tillhands.
Där har jag fått en snilleblixt utan dess like ;) Att använda båten i guidesyfte. Fast inte det traditionella guideningen. Utan mer en utbildning/guidning i hur man fiskar med birkanbeten. Skulle gärna se att ni som besöker sidan kommer med lite feedback på denna idé. Just nu befinner jag mig i en "brainstorming" med min gode vän Pär Hyss om i vilken form detta ska bedrivas. Men samtidigt är jag mycket nyfiken på att höra om era åsikter.


Out for now!

6 kommentarer:

 1. Och som vanlig bara invänta ny order från mig ;). Ser mycket lovande ut.

  SvaraRadera
 2. Helt grym jag fick se i vattnet i helgen och den kommer bli grym i höst !!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 3. Tjena mannen, läste ikapp idag, håller med dig, ang tävlingen.
  Nu till betet. Det är ett sånt jag varit ute efter!!!! Färgen är en färg som jag fiskar till 70% med. Kan tänke mig ett i slajmgädda.
  En beställning kommer.

  Mvh
  Janke

  SvaraRadera
 4. Det där är HELT rätt. Gud hör Bön!
  Hakar på Jankes beställning!

  Capitano Team HM

  SvaraRadera