måndag 7 juni 2010

birkan har ordet...

Som ni alla vet har jag personligen inte skrivit i loggen på ett ganska bra tag. Detta har givetvis sin anledning. Jag har helt enkelt tappat allt vad motivation heter när det kommer till fiske. Nu när jag fiskar känner jag inte alls något lugn eller glädje. Jag känner mig mest pressad och stressad vid ett fiskepass. Detta är ju ett tecken på att man kanske ska ta en pause. Har haft denna känslan ända sedan jag var på fiskeweekend i Dalarna.För för några dagar sedan valde jag
att ta tag i byggandet av beten. Detta då jag har några som goda vänner beställt. Men jag tackar dem innerligt för att de haft förståelse för att jag inte haft motivationen. Mitt engageman till fisket har drabbat betesbyggandet. Då jag heller ej kännt för detta. Dock har detta suget kommit tillbaka och jag känner mig redo att snickra och måla igen!Detta är ett axplock av de fina spinnare som jag fått av Bobbo, en god än och duktig spinnarbyggare. Vi idkar byteshandel, så några av de på bilden ovan ska iväg och få bada i Skokloster.

Tack Bobbo för de vackra spinnarna!

Har även på hem lite tafsar från en mycket duktig tafsbyggare i de norra delarna i Sverige. Här kommer jag själv med önskemål om längder, samt beteslås. Detta fixar Robert utan problem.

Tusen tack Robert!


Som ni alla märk har bloggen fått en ny skribent. Detta i form av en god vän till mig, Stefan.
Stefan föll som ett naturligt val då min motivation saknas. Han fiskar mycket med mina saker om inte nästan uteslutande. Han kommer även med mycket idéer och tankar gällande betesbyggandet. Jag hoppas ni kommer att trivar med honom här på bloggen. Han spenderar mycket tid på sitt fiske, därav tror jag ni kommer kunna läsa många trevliga inlägg framöver.

Kan även tillägga att jag i dagsläget söker fler skribenter till bloggen. Det jag söker är fiskerepotage. Jag kommer troligen lägga mer krut på utrustningsartiklar. Hur man bygger saker o s v.

Jag ska försöka komma ut framöver och försöka hitta tillbaka till glädjen med att fiska gädda.
Om jag ej gör så, är det ok att höra av sig för att lägga bud på mina fiskesaker ;)

2 kommentarer:

  1. du får inte sluta fiska!!

    SvaraRadera
  2. Fredrik Wenderlöf11 juni 2010 09:18

    Hoppas du hittar glädjen så att vi får se dig på flera tävlingar. Du verkar vara en possitiv kille som spridjer glädje runt dig. Lycka till nu Johan.

    SvaraRadera